fbpx

Andere hypotheken van Hem

Zzp hypotheek Als zzp’er is het vaak lastiger om een hypotheek te krijgen dan iemand in loondienst. Daar hebben wij mooie oplossingen voor en zelfs als je slechts één jaar zelfstandig bent! Al vanaf 2001 hebben we veel ondernemers en zzp’ers aan een hypotheek geholpen. Daar komt meer bij kijken dan alleen maar jaarcijfers insturen en afwachten. Sinds 2016 is het zelfs al mogelijk om met één boekjaar een hypotheek met NHG te krijgen. Hier hebben we inmiddels ruime en goede ervaringen mee. Startershypotheek Bent je een échte starter? Dan ben je op het juiste adres! Wij hebben al heel veel mensen geholpen aan een hypotheek voor hun  eerste woning. Of je nu uitzendkracht bent, startende zzp’er, of een flexibel contract hebt, wij hebben voor veel situaties een maatwerkoplossing. Dankzij onze gratis aankoopbegeleiding ben je verzekerd van een goede begeleiding tot aan de notaris. Ook kunnen we vaak met goede onderhandelingen een scherpe koopsom bedingen waardoor er weinig tot geen eigen middelen benodigd zijn voor de aankoopkosten. Naast de maatwerkoplossingen en standaard NHG aanvragen zijn er natuurlijk ook nog de mogelijkheden van een starterslening mits die in jouw gemeente wordt aangeboden.

Wat is een starterslening?

Een huis kopen dat onbetaalbaar lijkt?… Dat lukt soms tóch dankzij de Starterslening. De naam zegt het al: de Starterslening is bedoeld voor een eerste koophuis. Met zo’n lening overbrug je het verschil tussen de prijs van het huis dat je wilt kopen (inclusief bijkomende kosten) en het bedrag dat je maximaal kunt lenen. Hiervoor zijn de normen van de Nationale Hypotheek Garantie uitgangspunt. De Starterslening is altijd een aanvulling op je normale hypotheek. Omdat jouw gemeente of provincie het belangrijk vindt dat zoveel mogelijk starters een kans krijgen op de koopwoningmarkt, kun je wellicht in aanmerking komen voor een Starterslening. De hoogte van de Starterslening hangt af van je inkomen, je eigen vermogen en de voorwaarden van je gemeente of provincie.

Wat doen wij voor jou?

Omdat we zeer ervaren zijn met het combineren van hypotheken en startersleningen kunnen we je daarin volledig ontzorgen. Wij begeleiden het gehele traject van aanvraag tot notaris. Je hoeft daar zelf niets aan te doen.