fbpx

En nog veel meer

Natuurlijk kun je bij Hem ook terecht met al je vragen over hypotheken die wat minder standaard zijn. Denk hierbij dan aan:
  • Overwaarde hypotheken waarbij je de overwaarde kunt benutten om je inkomen aan te vullen of gewoon leuke dingen mee te doen
  • Verhuur hypotheken waarmee je een huis kunt kopen om te verhuren
  • Startershypotheken met een looptijd langer dan 30 jaar
Ook voor zakelijke doeleinden kun je bij Hem een aanvraag indienen. Zo bemiddelen we in hypotheken voor zakelijk onroerend goed, Financial lease voor auto’s maar ook bedrijfsmiddelen en kredieten voor werkkapitaal of overname van een bedrijf.
BIJHEM integraal advies hypotheek

Persoonlijke leningen en doorlopende kredieten

Het kopen van een nieuwe auto, je woning opnieuw inrichten, het opvangen van een onverwachte financiële tegenvaller, of simpelweg iets meer financiële armslag creëren. Hiervoor kan het afsluiten van een krediet de oplossing zijn. Maar ook om de aankoopkosten van je gekochte woning te financieren.

Het is van groot belang dat het verstrekken van een krediet op een verantwoorde wijze gebeurt. Wij adviseren je graag over een verantwoorde lening, die het beste aansluit bij je persoonlijke en financiële situatie. We zijn volledig onafhankelijk, waardoor je geld leent tegen de op dat moment meest gunstige rente en voorwaarden.

Erfrechtplanning

Notariële aktes, vermogensoverdracht, testamenten et cetera. Het zijn niet de leukste onderwerpen om bij stil te staan. In contact treden met een notaris is een lastig en formeel traject. En waar moet ik als klant beginnen, voordat ik hoge kosten ga maken?

Wij geven je een helder, eenvoudig en persoonlijk inzicht in je situatie. We helpen je met het maken van belangrijke keuzes en het voorkomen van onnodig hoge erfbelastingen of het voorkomen van zeer hoge eigen bijdragen voor zorg.

Wil je meer weten of een aanvraag indienen? Neem contact op met Hem.