fbpx

Verzekeringen

De meeste mensen sluiten hun verzekeringen af en weten na een tijdje niet meer waarvoor ze precies verzekerd zijn en hoeveel premie ze betalen. Daarom is het belangrijk om elk jaar je situatie opnieuw te bekijken. Als je omstandigheden wijzigen, moet in veel gevallen het verzekerd bedrag worden aangepast.

Een voorbeeld hiervan is een grote verbouwing aan een huis. Door een verbouwing wordt de herbouwwaarde positief beïnvloed. Dat betekent dat je opstalverzekering moet worden aangepast, omdat anders je verzekerd bedrag te laag is en de verzekeraar bij een brand of andere schade minder uitkeert.

Wil je weten of je goed bent verzekerd en of je niet te veel premie betaalt? Vraag dan de gratis verzekeringsanalyse aan. Het enige wat je hoeft te doen is ons mailen of bellen en wij sturen je een analyseformulier dat je eenvoudig kunt invullen.

Op basis van jouw gegevens maken wij een verzekeringsvoorstel dat aansluit bij de huidige situatie én waarvoor je een premie betaalt die kan concurreren met de goedkoopste aanbieders. Als je akkoord gaat met het voorstel sluiten wij de nieuwe verzekeringen voor je af en regelen wij dat je bestaande contracten worden opgezegd. Zo heb je op een eenvoudige manier je verzekeringen goed en voordelig geregeld!

Hypotheek advies