fbpx

Medewerkers HEM

Sinds 1997 zijn we begonnen en hebben in de loop der jaren een mooi team gecreëerd. Erg trots zijn wij op ons kleine maar compacte team. Ieder zijn taak en specialisme. In het kort maakt u kennis met het team van HEM.
Marcel Schuilenberg
Als sinds 1997 mag ik dit prachtige werk doen en heb al ontzettend veel mensen aan een hypotheek voor hun huis geholpen. Het is altijd weer een magisch gevoel als ik een hypotheek succesvol mag afronden. Zeker voor de aankoop van een woning maar ook voor het verbeteren van een bestaande hypotheek en het verlagen van de maandlast. Achter de schermen houd ik me bezig met ingewikkelde materie, wet en regelgeving en ben ik aan het sparren met nukkige geldverstrekkers. Naar mijn klant houd ik het altijd helder en leg ik alles zo duidelijk mogelijk uit.
Mara de Waal

Na jarenlang gewerkt te hebben als accountmanager heb ik het roer omgegooid en ben ik in contact gekomen met Marcel. Vanuit de klik die we beiden ervaarden zijn we een functie gaan vormen, kijkend naar de behoefte die er is binnen het bedrijf en de rol die ik daarin kan vervullen. Dit typeert ook de kracht van ons bedrijf. We kijken naar je individuele situatie en zorgen voor een passend advies. Mijn ervaring en commerciële kwaliteiten neem ik mee in mijn functie als verzekeringsadviseur

Wat ik ontzettend leuk vind is dat ik dicht bij de klant sta en deze goed kan informeren over grote beslissingen in het leven, zoals het financieren van een huis of het oversluiten van de bestaande hypotheek waardoor klanten vaak grote besparingen kunnen doen. Je kunt bij mij terecht voor al je particuliere verzekeringen.

Ik mag elke dag mee als mijn baasjes naar kantoor gaan. Mijn taak is om de klanten te begroeten en voor een beetje afleiding te zorgen. Ik zorg ervoor dat ze het werk af en toe onderbreken en hun noodzakelijke dosis frisse lucht krijgen. Erg leuk werk wat ik nog lang hoop te mogen doen!