fbpx

Over HEM

Hem is de afkorting van Hypotheken en meer en is een allround financieel advieskantoor gevestigd in Zuidlaren. Al vanaf 2001 helpen wij klanten door heel Nederland die een hypotheek of ander financieel advies nodig hebben.


Hem heette hiervoor V&B Financiële Diensten en begon aan de Noorderhaven in Groningen met vastgoed- en bedrijfsadvies. Al snel kregen we de vraag of we ook bedrijfsfinancieringen en hypotheken konden aanbieden en vanaf 2001 zijn we dat ook actief gaan doen


We richten ons met name op de particulier, zzp’er en de kleine ondernemer. Onze klanten kunnen rekenen op een deskundig advies waarbij kwaliteit en klanttevredenheid voorop staan. Onze specialiteit is maatwerk voor iedereen die dat nodig heeft.

Waar andere adviseurs het ‘lastig vinden’ beginnen wij pas. Denk hierbij aan:
Een ondernemer met nog slechts een aantal maanden aan cijfers

Flexwerkers en mensen zonder vast contract en geen uitzicht daarop

Starters zonder eigen middelen die toch een huis willen en kunnen kopen

Gepensioneerden met een laag inkomen maar veel overwaarde in hun woning

Omdat wij vinden dat advies over samenwonen en het erfrecht een essentieel onderdeel is van onze werkwijze, nemen we dat onderdeel ook altijd mee in onze adviesgesprekken. We adviseren je over testamenten, levenstestamenten en samenlevingscontracten in heldere taal die niets aan duidelijkheid te wensen overlaat.

Zoals elke financieel dienstverlener staan ook wij onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten en wel onder nummer 12007554. Ook zijn wij Erkend Financieel Adviseur en Erkend Hypotheek Adviseur en houden wij uiteraard onze vakdiploma’s actueel door workshops en de verplichte PE (persoonlijke educatie) examens te volgen.