fbpx

Verdien €100 door iemand door te verwijzen voor hypotheekadvies

Welkom! Bij Hem helpen we je graag bij het vinden van het beste hypotheekadvies. We zijn er trots op dat onze klanten vaak vrienden en familie naar ons doorverwijzen. En daarom hebben we nu een leuke actie: als je iemand naar ons doorverwijst die ook hypotheekadvies nodig heeft, krijg jij een dinerbon ter waarde van €100 cadeau!


Hoe het werkt?

Het enige wat die persoon hoeft te doen, is jouw naam noemen wanneer hij of zij contact met ons opneemt en ons van tevoren een seintje geven via een e-mail naar info@bijhem.nl. Zo simpel is het.


Hypotheken Bij Hem

We bieden natuurlijk niet alleen een goede deal, maar vooral ook deskundig en persoonlijk advies. Of je nu net begint op de huizenmarkt of toe bent aan een nieuwe woning, Bij Hem biedt altijd een oplossing op maat. Bij ons krijg je een uitgebreid advies met alles erop en eraan, zoals verduurzamen van je huis, samenwonen en testamenten

Dus als je op zoek bent naar hypotheekadvies, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. En als je iemand kent die ook hulp nodig heeft bij het vinden van de juiste hypotheek, stuur hem of haar gerust naar ons door. Op die manier kunnen we nog meer mensen helpen om de best passende hypotheek te krijgen!

Hypotheek advies